Nova victòria de Tòfol Castanyer a la cursa popular Ciutat de Sóller

16 agosto 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

L’atleta solleric, Tòfol Castanyer, no ha donat opció a cap dels seus rivals i s’ha imposat a la XXXI edició de la Cursa Popular Ciutat de Sóller que s’ha disputat avui dematí en el recorregut Sóller – Port de Sóller – Sóller.

Castanyer ha arribat destacat a la línia d’arribada de la Plaça de la Constitució, després d’haver fet en solitari la major part del circuit.

La prova ha comptat amb una elevada participació d’atletes locals i foranis, que no han volgut desaprofitar el bon temps d’aquest diumenge per recórrer els 8′9 quilòmetres de recorregut.

El vitorià Martín Fiz ha estat una de les estrelles de la cursa. L’excampió del món de Marató, tal i com havia anunciat, ha participat a la cursa i s’ha classificat entre els primers. En acabar, l’organització li ha retut un homenatge.

saveu

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com