Arriba la gespa a Can Maiol de Soller

18 agosto 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol

La nova gespa artificial del Camp den Maiol ha començat a ser col.locada avui dematí. Els operaris de l’empresa subcontractada per Melchor Mascaró han situat la nova catifa verda sobre un gruix de la tela asfàltica col.locada prèviament.

Els treballs arriben amb una setmana de retard, ja que la gespa havia de començar a ser instal.lada el 9 d’agost. Tot i això, les perspectives són bones i s’espera que en poques jornades de feina pugui completar-se tot el terreny de joc. De fet, durant el dia d’avui s’ha cobert una tercera part del camp.

F. penyaarrabal

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com