FOTOS DE L’ACTE EN QUE HEM FET JOAN MASCARO PRESIDENT HONORIFIC.

22 agosto 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol
Avui ha estat un dia important per el nostre club, ja que tot just abans de començar es partit que es nostre equip juvenil ha jugat contra el F.C.Barcelona, davant la gran quantitat de gent que hi havia, hem fet en Joan Mascaro president honorific, com a reconeixement a tots els anys que ha dedicat en es nostre club, com a jugador, entrenador i les 3 etapes en que ha estat president.
Com a entrenador va ser el primer que va pujar a 3ªdivisio, i en la darrera etapa com a president va tornar es club dins sa categoria de 3ª despres de molts d’anys d’absencia.
Per aixo en un dia tant important com avui dins es nostre torneig juvenil i davant tota s’aficio, hem fet aquest acte, en que els capitans dels dos equips l’han anat a cercar per acompanyar lo fins el migcamp.
I alla li hem fet entrega de una placa conmemorativa i li hem entregat es carnet que president honorific.
ENHORABONA JOAN.

Fuente: clubesportiuferreries

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com