XIX CAMPUS DE BÀSQUET 2010

22 agosto 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Ja fa 19 anys que a Felanitx s’organitza el CAMPUS DE BÀSQUET baix la direcció tècnica d’en Josep Maria Margall, exjugador de l’ACB amb el Joventud de Badalona i amb l’Andorra, i durant molts d’anys internacional amb la selecció espanyola on aconseguí una medalla de plata olímpica

Després de quasi 20 anys de Campus (el més veterà de les Illes), és de destacar el mèrit de la participació, ja que té la mateixa demanda any rera any, i es que sense fer gairabé publicitat cada any assoleix més d’un centenar de participants.

Per aquest any 2010, han participat un total de 113 joves de categoria iniciació, benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior, provinents de Felanitx, Cas Concos, s’Horta i Portocolom.  Ha estat organitzat pel CLUB JOAN CAPO i dirigit novament per en Josep Maria Margall, coordinat per en Cesar Sanchez i en Miquel Nadal i amb els millors monitors del terme, Antònia Sunyer, Maria Sanchez, Xisco Mas, Josep Castejon, Jaume Barceló, Maria Adrover . Hem d’agrair la col.laboració i patrocini de l’Ajuntament de Felanitx i de General Óptica

Durant la setmana del 9 al 13 d’agost, els matins es destinaren a sessions de perfeccionament de tècnica individual  i col.lectiva. Durant el migdia, la piscina, el dinar i el joc lliure  ajudaven a descansar als esportistes i a preparar-se per les activitats més competitives, com els 3×3, el two ball, concurs de tirs lliures, …

El dissabte 14 es dedicar a la cloenda on feu una petita demostració de les activitats  que es feren durant la setmana.

Juan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com