CINQ NOUS TITOLS D´ENTRENADOR AL C. V. SOLLER

23 agosto 2010 | Por Redacción | Categoria: Volley

Aquest passat dilluns 16 d´agost, la Federació Balear publicà els resultats definitius dels examens realitzats en el curs d´entrenador de volei de Nivell I. Sis sollerics aprovaren amb l´obtenció del títol tot i que queden pendents de realitzar l´any d´experiència que normalment es demana per tenir definitivament el Nivell I.

Així doncs Marta Bauza, Mar Bauza, Marga Ramón, Pep Tugores, Miquel Coll i la també sollerica Blanca Campillo fan una passa més dins el món del volei i passen de veure el nostres esport des de dins la pista, a veurer-lo des de fora. Enhorabona a tots!!..
C.V.SOLLER

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com