El campió d’Europa d’aprenents, Xisco Bennàsar, ha estat rebut avui migdia per la presidenta del Consell, Francina Armengol

26 agosto 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

El joquei de Felanitx es consolida com una de les grans promeses del trot balear i europeu

La presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, ha rebut avui migdia en audiència a Xisco Bennàsar, joquei aprenent recentment proclamat campió d’Europa a França. Armengol ha lliurat una medalla de record del Consell al jove esportista i l’ha encoratjat pels futurs reptes, després de consolidar-se com una de les gran promeses del trot balear i europeu. Bennàsar ha explicat a la presidenta les sensacions que es tenen després de pujar al més alt del podi europeu del trot en la categoria d’aprenents.

El president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Antoni Nadal, ha estat present a l’acte institucional acompanyant al nou campió europeu d’aprenents.

Xisco Bennàsar, va néixer a Felanitx el 1989. Debutà com aprenent el 19 de novembre de 2005 i acudí a l’europeu  disputat en els hipòdroms de Enghien (París) i Cabourg (Normandia) amb un total de 264 proves disputades de les que en guanyà 21. En la història del Campionat Europeu d’Aprenents, de les 24 edicions celebrades dues han estat aconseguides per joqueis espanyols. El primer gran triomf en aquest categoria fou assolida el 1992 pel joquei manacorí Tomeu Llobet.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com