Recepci贸 oficial a la nedadora Lorena Homar

26 agosto 2010 | Por Redacci贸n | Categoria: Juegos Paral铆mpicos, Nataci贸n, Otros Deportes

El delegat de la Presid猫ncia per a l’Esport, Diego Gonz谩lez, ha rebut a la nedadora mallorquina de la selecci贸 espanyola de nataci贸 Lorena Homar, que als Campionats del M贸n de Nataci贸 Paral铆mpica, celebrats a Eindhoven, ha aconseguit la medalla de bronze en 200 metres estils.

El delegat ha felicitat a la nedadora en nom del Govern de les Illes Balears i de tota la fam铆lia de l鈥橢sport, al temps que li ha manifestat tot el seu suport i admiraci贸 a una esportista que ha demostrat que amb esfor莽, i molt de treball es poden aconseguir fites tan importants com aquesta .

Homar, que entrena al centre de tecnificaci贸 de nataci贸 per a discapacitats de l鈥橢scola Balear de l鈥橢sport, s鈥檋a mostrat molt satisfeta i ha assegurat que aquesta medalla era un somni complert.

A la recepci贸, tamb茅 hi han assistit el director de l鈥橢scola Balear de l鈥橢sport, Joan Peric脿s; el director t猫cnic del programa de nataci贸 paral铆mpica de l鈥橢BE, Antoni Pomar, el responsable de l鈥櫭爎ea d鈥橢sport i Discapacitat de la Delegaci贸 Xavi Torres i Elena G贸mez, responsable de l鈥櫭rea d鈥橢sport i Dona de la Delegaci贸.

(See attached file: Recepci贸 Lorena Homar 1.jpg)(See attached file:
Recepci贸 Lorena Homar 2.jpg)(See attached file: Recepci贸 Lorena Homar
3.jpg)


Delegaci贸 de la Presid猫ncia per a l’Esport

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federaci贸n, o est谩s relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aqu铆 puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com