Crónica Meridiano Alicante – Menorca Bàsquet

5 septiembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Resistencia física (73-81)

2 de 2 para el Menorca Bàsquet en el calendario de la pretemporada. El equipo de Olmos ha derrotado al Meridiano Alicante, tras una prórroga. Segundo partido en menos de 24 horas y segundo balance positivo en condición física.

Limonad, 14 punts i 9 rebots

Apenas han pasado 18 horas entre que la expedición del Menorca Bàsquet abandonara el Pabellón Municipal de Alhama de Murcia y pisara el parquet del Pavelló Pla de l’Arc de Llíria. Es ritmo de pretemporada, tensión, esfuerzo y concentración para responder a un segundo compromiso consecutivo, éste de nivel ACB y sin apenas descanso.

Paco Olmos ha repetido cinco de salida, respecto a Murcia, con Ciorciari, Huertas, Victor, Donaldson y Radenovic. El Meridiano Alicante contaba con las ausencias del senegalés Pape Sow –problemas para conseguir el visado en Estados Unidos- y Martynas Andriuskevicius, con la selección de Lituania en el Mundial de Turquía.

Radenovic i Donaldson han marcado la pauta en el primer cuarto, mientras Erdogan daba respuesta por los locales. Una canasta sobre la bocina de Limonad cerraba con 18-22, tras haber establecido una ventaja de +7 un par de minutos antes.

Óscar Quintana tuvo que recurrir a un tiempo muerto al inicio del segundo acto (22-28, a 6’06). El Meridiano Alicante probó una presión a toda pista, que el Menorca solucionó. Limonad, otra vez, anotaba para un +8 (22-30), que se mantuvo hasta llegar al entreacto (28-35).

Esta vez fue Paco Olmos quien solicitó minuto, en el ecuador del tercer periodo (37-39). Weigand y Doellman se hallaban cómodos en ataque y la inspiración del veterano Rejón puso por delante a los alicantinos por primera vez (44-42). Radenovic cortó la racha con 4 puntos consecutivos y mantuvo el parcial favorable (49-52). En este cuarto debutó Joan Faner, con sus primeros 11 segundos ACB.

El Menorca puso la directa en el inicio del cuarto definitivo. Caio Torres, al frente de la segunda unidad, cerraba un parcial de 0-6 (49-58), Quintana paraba el partido y provocaba un colapso ofensivo al rival, que la rotación no solucionaría (54-58). Prórroga.

A 27” para el final, Doellman firmaba el 65-64. Una falta llevó a la línea de 4.60 a Donaldson. Transformó el primero, pero erró el segundo (65-65). La última posesión, para el Meridiano, no la aprovechó Carlos Cazorla.

En el tiempo extra no hubo color. Máxima intensidad defensiva, máxima actividad anotadora en Donaldson y control del juego por parte del quinteto que completaban Ciorciari, Huertas, Limonad y Radenovic. Parcial de 2-8 de salida y gestión de las posesiones hasta el final. Parcial de 8-16, cerrado con un mate de concurso de Donaldson (73-81).

Estadísticamente: Huertas 12p 5rb 16val; Donaldson 15p 7rb 15val; Limonad 14p 9rb 20val; Radenovic 15p 3rb 18val.

MERIDIANO ALICANTE 73 : Alex Urtasun (4), Mario Stojic (0), Thomas Heurtel (14), Guillermo Rejón (8), Pedro Llompart (7), Serkan Erdogan (7), López Valera (1), Carlos Cazorla (0), Axel Weingad (9), Justin Doellman (23),

MENORCA BÀSQUET 81:
Rafa Huertas (12), Jakim Donaldson (15), Diego Ciorciari (4), Urko Otegi (6), Miki Servera (4), Diego Sánchez (1), Raviv Limonad (14), Caio Torres (4), Joan Faner (0), Cuthbert Victor (6), Ivan Radenovic (15).

Resistència física

2 de 2 per al Menorca Bàsquet en el calendari de partits de la pretemporada. L’equip de Paco Olmos ha derrotat el Meridià Alacant, rival d’entitat ACB, després d’una pròrroga. Segon partit en menys de 24 hores i segon balanç positiu en condició física.

Tot just han passat 18 hores entre que l’expedició del Menorca Bàsquet abandonés el Pavelló Municipal d’Alhama de Múrcia i trepitgés el parquet del Pavelló Pla de l’Arc de Llíria. És ritme de pretemporada, tensió, esforç i concentració per respondre a un segon compromís consecutiu, aquest de nivell ACB i gairebé sense descans.

Paco Olmos ha repetit cinc de sortida, respecte a Múrcia, amb Ciorciari, Huertas, Victor, Donaldson i Radenovic. El Meridià Alacant comptava amb les absències del senegalès Pape Sow-problemes per aconseguir el visat als Estats Units-i Martynas Andriuskevicius, amb la selecció de Lituània al Mundial de Turquia.

Radenovic i Donaldson han marcat la pauta en el primer quart, mentre Erdogan donava resposta pels locals. Una cistella sobre la botzina de llimonada tancava amb 18-22, després d’haver establert una avantatge de 7 un parell de minuts abans.

Óscar Quintana va haver de recórrer a un temps mort a l’inici del segon acte (22-28, a 6’06). El Meridià Alacant va provar una pressió a tota pista, que el Menorca va solucionar. Llimonada, una altra vegada, anotava per a un 8 (1922-1930), que es va mantenir fins a arribar al entreacte (1928-1935).

Aquesta vegada va ser Paco Olmos qui sol.licitar minut, a l’equador del tercer període (37-39). Weigand i Doellman es trobaven còmodes en atac i la inspiració del veterà Rejón va posar per davant als alacantins per primera vegada (44-42). Radenovic va tallar la ratxa amb 4 punts consecutius i va mantenir el parcial favorable (49-52). En aquest quart va debutar Joan Faner, amb els seus primers 11 segons ACB.

El Menorca va posar la directa en l’inici del quart definitiu. Caio Torres, al capdavant de la segona unitat, tancava un parcial de 0-6 (49-58), Quintana parava el partit i provocava un col lapse ofensiu el rival, que la rotació no solucionaria (1954-1958). Pròrroga.

A 27 «per al final, Doellman signava el 65-64. Una falta va portar a la línia de 4.60 a Donaldson. Transformar el primer, però va errar el segon (65-65). L’última possessió, per al Meridià, no la va aprofitar Carlos Cazorla.

En el temps extra no hi va haver color. Màxima intensitat defensiva, màxima activitat anotadora en Donaldson i control del joc per part del quintet que completaven Ciorciari, Huertas, llimes i Radenovic. Parcial de 2-8 de sortida i gestió de les possessions fins al final. Parcial de 8-16, tancat amb una esmaixada de concurs de Donaldson (1973-1981).
Estadísticament: Huertas 12p 5rb 16val; Donaldson 15P 7rb 15val; Llimonada 14p 9Rb 20val; Radenovic 15P 3rb 18val.

MERIDIANO ALICANTE 73: Alex Urtasun (4), Mario Stojic (0), Thomas Heurtel (14), Guillem Rejón (8), Pedro Llompart (7), Serkan Erdogan (7), López Valera (1), Carlos Cazorla (0) , Axel Weingad (9), Justin Doellman (23),

MENORCA BÀSQUET 81: Rafa Huertas (12), Jakim Donaldson (15), Diego Ciorciari (4), Urko Otegi (6), Miki Servera (4), Diego Sánchez (1), Raviv Llimonada (14), Caio Torres (4) , Joan Faner (0), Cuthbert Victor (6), Ivan Radenovic (15).

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com