La programació hípica torna a les tardes del diumenge a Son Pardo

10 septiembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

La final del Torneig SECF serà la carrera estel·lar amb 19.000 euros en premis

Passada la xafogor de l’estiu, el proper cap de setmana les carreres de trot tornen a l’horari habitual dels horabaixes de diumenge i ho fa amb un programa de vuit carreres (88 cavalls admesos), en el qual es correrà la final del Torneig SECF. Serà la tercera carrera, a partir de les 16 hores. Aquesta cursa, reservada al cavall francès de tres i més anys, comptarà amb 13 trotadors, sobre una distància de 2.600 metres, sortida autostart, dotada amb 19.000 euros, dels quals 9.500 van destinats al guanyador.

També cal destacar la quarta carrera (17.15 hores), Premi Tiworty Royal, per a trotadors de dos anys nacionals, sobre una distància de 1.600 metres, sortida austostart i 1.000 euros en premis. Compta amb 9 inscrits.

La quinta carrera (17,40 hores) oferirà el Premi Club d’Amateurs i Propietaris, patrocinada por J.Pocoví S.A., per a cavalls de tres i més anys nacionals. Hi haurà 12 participants a la graella de sortida, per a una carrera de 2.650 metres.

Pel que fa a la jornada del municipal de Manacor, les curses segueixen en horari nocturn. Demà dissabte es correran 10 proves, amb 106 cavalls participants. La dotació total en premis és de 5.900 euros.

l’IEHM


Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com