JUVENILS LLIGA NACIONAL. FERRE 0 – MENORCA 0.

12 septiembre 2010 | Por Redacci√≥n | Categoria: F√ļtbol, F√ļtbol Base

Els juvenils han pogut treure un empat aquest migdia en es derbi que hem jugat contra el Menorca.
Ha estat un partit molt complicat desde el principi ja que els maonesos presionaven molt be a sa defensa i sa mitja lo que ha dificultat molt es joc en quant a circulacio de sa pilota, i no s’ha vist un partit gaire vistos, i podriem dir que ha estat un tipic derbi i partit de principi de temporada.

El Menorca ens ha donat algun susto ja en aquesta primera part, noltros tambe hem tingut una ocasio clara en els primers 45 minuts, pero es marcador no s’ha mogut, en el segon temps ha continuat sa tonica de sa primera part, sobre es minut 25 del segon temps hem tingut dues ocasions seguides bastant clares que no han acabat en gol per ben poc, en els darrers minuts de partit ens hem enduit un parell d’ensurts amb jugades a pilota aturada del Menorca, pero as final es marcador ha acabat com ha comen√ßat i lo millor ha estat es punt, es primer de sa temporada que ajudaran als jugadors a trobar es ritme de joc i ses victories no estaran gaire a arribar, la setmana que ve els jugadors d’en Juan Romero jugaran en es camp de La Union, un rival tambe bastant dur com tots els de la categoria.
Anims al.lots, prest vindra sa primera victoria.

clubesportiuferreries

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com