TERCERA DIVISIO. FERRE 2 – MANACOR 1.

12 septiembre 2010 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

Partit increible el que hem vist avui capvespre en es nostro camp de Sant Bartomeu, en que hem aconseguit una d’aquelles victories gairebe heroiques en es futbol, ja que amb 10 jugadors en els darrers 8 minuts de partit hem donat sa volta en es marcador i guanyar es partit contra un bon equip com es el Manacor per 2 a 1, que ens donen els primers 3 punts de la temporada.

Es partit ha començat amb molta intensitat per part del Manacor que tot duna ha volgut dur es control del partit, i fruit d’aixo ha arribat el gol que els hi ha donat aventatge damunt es quart d’hora, un gol que ha fet que despres es tanquessin mes i cerquessin alguna contra, pero a poc a poc hem anat entrant dins es joc i en Kevin amb una gran jugada per la banda ha creat sa primera ocasio des partit, despres vindrien uns quants xuts amb cert perill, pero es marcador no s’ha mogut fins el descans, entre alguna contra del Manacor demostrant que poder ser un dels equips que puguin quedar a sa part alta de sa classificacio, ja que tenen jugadors amb molta experiencia dins sa categoria i qualitat.
En el segon temps han passat moltes coses, hem surtit convençuts a cercar es gol de s’empat, hi hem creat alguna ocasio clara com una que han tret de miracle sobre sa mateixa linea de gol, i tambe hem viscut alguna jugada polemica com sa rigurosa expulsio d’en Kevin despre de rebre una clara falta i un possible penal que han fet a en Guel Bosch, pero hem tret s’orgull i amb 10 jugadors hem conseguit lo que semblava impossible posant ho tot dintre es camp, en els minuts 82 i 87 han arribat les dues jugades que han donat sa volta en es marcador, amb dues jugades gairebe calcades dos corners que ha tret en Robert Pulido els ha rematat de manera brillant en Jose Enrich, que ha desfermat s’euforia en els jugadors i sa gran quantitat de public que hi havia, amb una victoria que ens donen els primers punts de sa temporada, que ajudara molt a agafar confiança.
La setmana que ve viatjam a Mallorca en es camp de un equip nou a sa categoria el Penya Arrabal, un equip de sa nostra lliga que lluitara per la salvacio i on anirem decidits a cercar algun punt.
Volem donar s’enhorabona per aquest partit de lluita fins es final als tecnics i jugadors.