CONVOCATORIES SELECCIONS INFERIORS.

16 septiembre 2010 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

PER AQUEST CAP DE SETMANA HI HA PARTITS DE LES DIFERENTS SELECCIONS MENORQUINES, EN CATEGORIA, CADET, INFANTIL I ALEVI.
En la Categoria Cadet la convocatoria es per es dissabte dia 18 a les 10.30 h en el Camp de Son Marçal, del mati, i tenen previst jugar un partit amistos contra el Penya Juvenil B a les 11.30 h.
Per aquesta convocatoria hi ha convocats 2 jugadors del nostre club.

En la categoria Infantil, els jugadors estan citats a les 9:00 h, del mati en es camp de Son Marçal tambe, per jugar un partit amistos contra el Penya Orient Cadet a partir de les 10:00 h.
Per aquesta convocatoria de la seleccio menorquina han convocat a 3 jugadors del nostre club: Damia Pons, Angel Alles i Joan Vidal.

En la categoria Alevi, els jugadors estan citats a les 9:30 h, en es camp anexe de Son Marçal, per entrenar una estona i despres a les 10.30 hores començar es partit que els enfrontara al Penya Ciutadella Infantil.
El seleccionador Joan Femenias, ha convocat un total de 5 jugadors del nostre club, ells son: Sergi Bosch, Jesus Marti, Pau Benejam, David Florit i Alex Hidalgo.

Fuente: clubesportiuferreries

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com