MARCHA CICLOSOLIDÀRIA DE LA FUNDACIÓ VICENTE FERRER DEL PROPER DIUMENGE DIA 19 SETEMBRE

17 septiembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Marcha Nórdica

Diumenge 19 de setembre
SORTIDA PLAÇA DE CORT
11.00 hores.

El conseller de Benestar Social i president de l’IMAS, Jaume Garau participarà a l’acte que dóna el tret de sortida a la Ruta del Silenci, Marxa Ciclo Solidària per a commemorar el Dia Mundial de les Persones Sordes, a benefici de la Fundació Vicenç Ferrer, i en el marc dels actes organitzats amb motiu de la Diada de Mallorca. La marxa estarà encapçalada pel bici aventurer sord José Luis Garcia Ginard, s’iniciarà amb la lectura d’un manifest de l’escriptor Biel Mesquida, i comptarà amb l’assistència de les més de trenta entitats, empreses, a més de la iniciativa particular que donen suport al projecte.

A LA SORTIDA COMPTAREM AMB LA PRESÈNCIA CONFIRMADA DEL Sr. Jaume Garau, del Sr. Paco Blasco Director Insular d’Esports i el Sr. Juan Valenzuela. Director general d’esports de l’Ajuntament de Palma.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com