HABEMUS DIADAMM!!! (D26, 18.00H RCDM – R. SOCIEDAD), TRUI DES DE LES 12H!!!

21 septiembre 2010 | Por Redacción | Categoria: 1ª División, Fútbol

Confirmat l’horari del partit del nostre mallorqueta contra la Real Societat, diumenge 26 a les 17,00h a l’Iberostar Estadi. Així que confirmat!! DIADAMM GRADA JOVE el pròxim diumenge des de les 12,00h amb la diada infantil de l’Obra Social La Caixa, gran Paellada Estrella Damm a les 14,00h i des de les 15,00h Gran Concert Mallorquinista amb infinitat d’artistes!!!

Compra JA el teu ticket a la botiga del mallorca de l’estadi, a la fundació o al Bar Son Moix per només 8€ amb paella, cervessa, aigua, gelat i una gorra de La Caixa per als primers 500 assistents!!!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com