El delegat de la Presidència per a l’Esport rep als jugadors del Bàsquet Mallorca

24 septiembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

El delegat Diego González anima als jugadors del Bàsquet Mallorca a fer la millor temporada a la Lliga LEB Plata


El delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, ha rebut avui als integrants de l’equip Bàsquet Mallorca per animar als jugadors dels club davant la nova temporada que enguany disputaran a la lliga LEB Plata.

El delegat ha destacat la “qualitat” del bàsquet realitzat per l’equip, l’exemple que els integrants de la plantilla son per als joves i els infants.

Per la seva banda, l’entrenador de l’equip, Xavier Sastre ha assegurat que comencen aquesta temporada amb molta il·lusió i amb moltes ganes de fer feina per poder tornar a la lliga LEB Or i ha agraït al  Govern de les Illes Balears, màxim patrocinador de l’equip, la seva col·laboració.

A l’acte hi ha assistit el director general de l’equip, Arturo Viveros; el director esportiu, Juan de la Cruz;  l’entrenador de l’equip,  Xavi Sastre, juntament amb altres membres del cos tècnics i directiva i de la plantilla.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com