Campionat d’Espanya per a persones amb discapacitat visual

1 octubre 2010 | Por Redacción | Categoria: Juegos Paralímpicos, Otros Deportes

El delegat de la Presidència per a l’Esport  felicita als jugadors de l’equip futbol sala ONCE per haver quedat subcampions del Campionat d’Espanya per a persones amb discapacitat visual

El delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, ha felicitat als integrants de l’equip de fútbol sala ONCE per haver quedat subcampions al campionat d’Espanya per a persones amb discapacitat visual. El delegat ha destacat l’esperit de la superació i esforç constant com a valor i ha donat les gràcies pel “resultat i per l’esforç”.

El delegat ha assenyalat que “des de la Delegació de la Presidència per a l’Esport volem agraïr cada mostra d’esforç, de treball en equip, de joc net, valors que té l’esport en positiu i que vosaltres demostreu cada dia” i ha recordat que la pràctica esportiva és una eina social necessària per afrontar nous reptes, com la convivència i la integració. “El vostre triomf, es una satisfacció col·lectiva que augmenta i facilita la pràctica de l’esport, i cada cop anem sumant”.

A l’acte hi ha assistit el delegat territorial de la ONCE, José Ramón Garrido; l’entrenador de l’equip, Enrique Pantoja; el responsable de l’Àrea d’Esport i Discapacitat de la Delegació de la Presidència per a l’Esport, Xavi Torres i la presidenta de la federació Balear d’Esports amb Discapacitat, Isabel Aguilar.

L’entrenador Enrique Pantoja ha destacat la feina constant dels jugadors a una competició on hi ha un alt nivell d’exigència.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com