Autonòmica Femení, basquetpla

5 octubre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Ahir diumenge na Cove, jugadora de l’autonòmic femení, que estava fent exercicis d’escalfament amb el nacional femení  (just abans les autonòmiques havien guanyat al felanitx de 10 punts) va rebre un fort cop al nas, i va haver de ser traslladada a la clínica on va quedar hospitalitzada fins a dia d’avui. Des d’aquí totes les seves companyes i els integrants del club li desitgen una ràpida recuperació. Per cert les nacionals tambe guanyaren al ‘centre’. Enhorabona als dos equips!!

Una abraçada Cove!!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com