FBT, RECTIFICACIÓ DISPOSICIÓ COINCIDÈNCIA MAÓ I CIUTADELLA

13 octubre 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Donat l’escrit que ha remes la «Sociedad Hípica Amigos del Noble Bruto», com entitat organitzadora de carreres al hipòdrom de Maó, exposant la seva disconformitat amb l’acord de la Junta Directiva de la FBT on es disposava que no es permetria la celebració de carreres als dos hipòdroms de Menorca en el mateix horari, s’ha decidit suspendre temporalment aquest acord.
En el mes de maig es varen rebre una sèrie de demandes per part de federats de Ciutadella expressant les seves queixes respecte a que les carreres es realitzin a la mateixa hora i dia a l’hivern. La Junta Directiva considera que lo més òptim per aconseguir la major afluència d’aficionats es donar un marge de temps per poder assistir als dos hipòdroms. Però lo més adient és que les dues societats organitzadores arribassin a un acord respecte a aquest assumpte amb al fi de compatibilitzar la programació a les dues pistes.
Una vegada traslladades les argumentacions de l’hipòdrom de Maó al actual President de la Real Societat Hípica de Ciutadella el senyor Daniel Triay Mascaró ha considerat que no existia cap inconvenient per que coincidissin les carreres dels dos hipòdroms donat que el mes de novembre és el darrer mes on estarà obert l’hipòdrom de Torre del Ram per després començar la temporada de descans. Així mateix des de la FBT s’ha recomanat que es realitzi una reunió entre els responsables de les dues pistes i la FBT com a mediadora per tal d’evitar la coincidència de les carreres més importants per cavalls de la mateixa categoria i edat.
Amb tot això es publicarà al proper butlletí oficial la suspensió de l’acord per petició dels responsables de la «Sociedad Hípica Amigos del Nobre Bruto» i expressant la seva conformitat per part del President de l’hipòdrom de Ciutadella.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com