ALEVINS F-11. FERRE 4 – 0 SPORTING MAHONÉS.

16 octubre 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

Gran partit el que han fet avui mati els alevins d’en Martí, ja que han guanyat l’Sporting Mahonés per un clar resultat de 4 a 0, i d’aquesta manera confirmen que han començat sa temporada amb molta forma.
Ja desde el principi els jugadors han deixat clar que serien els dominadors del partit, i han controlat molt be en totes les lineas, i jugant tocant sa pilota amb un futbol tecnic en que sembla que juguen de memoria i tots ells s’entenen molt be dintre es camp.
Tot i que davant no teniem un equip fácil com l’Sporting, els jugadors han estat molt encertats i amb moltes ajudes en defensa i el migcamp, no han deixat que els hi creassin gaire

ocasions de gol.
Els al.lots han demostrat que si segueixen aixi, poden fer una bona temporada.
Els golejadors han estat: Juan Caballo 2, Leo i Francesc.
Molt be al.lots seguiu aixi.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferrerias

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com