Crònica setmana 14/10/2010, JOAN CAPÓ

16 octubre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Sènior masculí empreses: Es Cruce 78 – La Caixa 40

Es Cruce 78-La Caixa 40

Guillem Amengual, Toni Oliver, Pere Sansó ” Romaguera”, Toni “Goiet”, Miquel S Perelló. Recordau aquests quintet dels anys 80????? Idò no només era d’aquell temps, ara han espolsat les sabates i tornen a córrer pel camps d’esports  (n’hi ha que no han jugat mai dins el pavelló).  Aquests juntament amb en Gaspar Noguera, Mateu Julià, Pere Joan Fullana, Rafel Lladó, Francesc Garí, Miquel Nadal, Toni Motlos, Josep Maria Sastre, Miguel Angel Perez formen el” nou” equip d’empreses del club Joan Capó.

Del primer partit de la temporada, hem de comentar que va constar entrar en joc, amb errades senzilles impròpies d’aquests jugadors, i es que es rodatge serà important per molt d’ells. Tot i això, podem dir que durant tot el partit el domini fou felanitxer amb parcials de 14/10, 21/7, 14/14, 29/9. La intensitat del nostre equip,  durant el partit, fou superior a la dels rivals, gràcies a un banqueta amb més jugadors i de més qualitat que la dels adversaris.

Anotaren Pere J Fullana 17, Miquel Nadal 12, Mateu Julià 11, Toni Motlos 9, Gaspar Noguera 8, Rafel Lladó 8, Miquel S Perelló 7, Pere Sansó 6.

Volem anunciar que aquest equip jugarà a Felanitx el dijous a les 21 hores. Durant aquest mes d’octubre tots els partits es disputaran a Felanitx (un d’ells serà derbi contra l’altra equip d’empreses de Felanitx).

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com