Lorenzo celebrarà el seu títol amb un passeig triomfal per Palma

19 octubre 2010 | Por Redacción | Categoria: Motociclismo, Motor

El campió mundial de Moto GP, el mallorquí Jorge Lorenzo, celebrarà el seu títol el proper dimecres a Palma, la seva ciutat natal, amb un passeig triomfal escortat per motoristes que conclourà al Consolat de Mar, on el rebrà el president del Govern, Francesc Antich.

Després de competir el cap de setmana al Gran Premi d’Austràlia ja amb el títol en el seu poder, Lorenzo aterrarà aquest dimarts a les 22.00 hores a Barcelona, on serà rebut pel seu club de fans.

L’endemà, dimecres, al voltant de les 18.00 hores, arribarà a l’aeroport de Palma i serà homenatjat per un dels seus patrocinadors, la companyia Air Europa, que ha posat el seu nom a un avió que l’esperarà a les pistes de Son Sant Joan decorat amb imatges del campió.

A l’aeroport esperaran a Lorenzo tots els aficionats al motociclisme que vulguin celebrar amb ell el seu títol i acompanyar per un recorregut a Palma que el portarà per l’autopista de Llevant, les avingudes, al Passeig Mallorca, Jaume III, el Born i el Consolat de Mar

Segons han informat fonts del Govern i de l’entorn del pilot, una vegada acabada la “desfilada” triomfal, el campió mantindrà una trobada amb el president Antich i oferirà posteriorment una roda de premsa.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com