Ultima Highness, primer poltre en guanyar-se una plaça Gran Premi Nacional de 2011

24 octubre 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

El cavall menat per Joan Bauzà s’imposa en el Criterium dels 2 Ans-Diario de Mallorca  per davant Un de’n Fliper i Uka Blai

Ultima Highness, conduïda per Joan Bauzà B., ha guanyat el Criterium dels 2 Anys-Diario de Mallorca 2010, amb un temps d’1:16’8 i es converteix en el primer poltre en assolir plaça pel Gran Premi Nacional de 2011. Ultima Highness ha quedat per davant d’Un de’n Fliper, menat per Biel Pou, amb un temps d’1:16’9 i de Uka Blai, pilotada per Toni Frontera amb igual registre. La carrera, sobre distància de 1.600 metres, ha estat dominada en la seva primera part per Unic Love Dream, que es presentava com a favorit amb el millor palmarès. Sebastià Oliver, director gerent del Diario de Mallorca, acompanyat del president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Antoni Nadal, i del gerent de l’Institut, Agustí Mascaró, ha fet entrega de la manta i del trofeu del Criterium al guanyador.

MEMORIAL GERHARD BERGES.

Per altra banda, cal destacar que el  guanyador del Gran Premi Nacional 2010, el cavall menorquí Trebol, menat per Biel Pou, ha vençut a la cursa del Premi Memorial Gerhard Berges  a la quarta carrera de l’horabaixa hípic d’aquest diumenge, 24 d’octubre, a Son Pardo, que ha tingut una bona entrada de públic.

no se han encontrado imágenes

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com