EMPAT AL MUNICIPAL TONI COLL REAL, I GRÀCIE

25 octubre 2010 | Por Redacción | Categoria: 2ª Regional, Fútbol

Una setmana més i amb aquesta ja en van 5, el Lloret torna a sumar un empat. El d’avui ha estat un d’aquells partits que no passaran a la història. Tot i que el conjunt local ha començat bé el partit, tenguent el domini del joc i disposant d’algunes arribades de perill, poc a poc el Llosetense B, s’ha ficat dins el partit i l’encontre s’ha igualat molt. Prova d’aquesta igualtat entre els dos equips, és que s’ha arribat amb empat a zero gols al final del primer temps.
A la segona part, el Llosetense B ha realitzat diversos canvis que li han donat més arribada amb atac, però sense crear excessiu perill. Durant la segona part el Lloret ha seguit fent un partit seriós defensivament, però no ha disposat de gaire ocasions de perill. Semblava que el partit estava destinat a finalitzar amb empat a zero gols, però una badada defensiva ha permès al Llosetense avançar-se al marcador. Seguidament, en Vicenç Canyelles s’inventa una genialitat, i amb un fort xut de fora de l’àrea ha marcat l’empat a un definitiu.
A més de no haver pogut sumar els tres punts, diversos jugadors com en David Pérez i enJosep Roig, han hagut d’abandonar el camp lesionats. Desitjam que puguin recuperar-se el més aviat possible, perquè l’ajuda de tots és important per aconseguir que arribin les desitjades victòries.

uelloret.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com