El president del Govern de les Illes Balears, Francesc Antich, assistirà al Gran Premi de la Comunitat Valenciana de Moto GP

6 noviembre 2010 | Por Editor | Categoria: Motociclismo, Motor

El president del Govern de les Illes Balears, Francesc Antich, i el delegat de Presidència per l’Esport, Diego González, assistiran al Gran Premi de la Comunitat Valenciana de Moto GP, darrera cursa del Mundial i que es disputa a Ricardo Tormo de Xest.

El president felicitarà als pilots mallorquins Joan Perelló i Lluis Salom per la seva temporada realitzada en la categoria 125 cc i donarà l’enhorabona a Jorge Lorenzo per haver guanyat el títol mundial en la categoria reina.

A més, el president saludarà a Javier Orellana, pilot del grup de seguiment del Centre de Tecnificació de les Illes Balears de Motociclisme que participa a la cursa Bancaja de Campeones i a Enric Ferrer, actual campió d’Europa Junior Stock 1000.

Comentarios cerrados