Bon primer partit de lliga del Mini B

9 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Primer partit i primera victòria, però com sempre el resultat no és el més important.

El partit jugat el dissabte era el segon d’aquesta temporada i ja s’ha pogut veure la feina que en Pepe (entrenador), en Toni (segon entrenador) i en Rafa (delegat) fan en els entrenaments formant els nostres jugadors. També s’ha pogut comprovar la bona aclimatació, adaptació i progressió dels jugadors nous, així com l’ajut dels més veterans que fan EQUIP en majúscules.

En absència del primer entrenador, en Toni va dirigir l’equip i pel que es va poder veure ho va fer extraordinàriament bé. Tots els jugadors anaven sortint a la pista molt motivats i ho demostraven lluitant cada una de les pilotes que hi havia en joc.

Els quarts anaven passant i el resultat, encara que ajustat, sempre era favorable als nostres jugadors que mantingueren la concentració fins al final. El cinquè quart va ser definitiu per a fer un bon grapat de punts que ens permeté arribar al sisè quart amb més o manco tranquilitat. Al final, una victòria merescuda i treballada, celebrada per a tots, jugadors, tècnics i afició, davant un equip, el La Salle B que va fer un partit molt seriós i que fou un exemple d’esportivitat, per tant, enhorabona als dos equips.

Resumint, bones sensacions i ànims per a continuar treballant d’aquesta manera.
Força Pla.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com