BSA 54 – Bàsquet Pla 64

9 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Primera femenina

Com si fos una celebració de Halloween, el nostre equip ha mostrat una cara totalment desconeguda fins ara. Una cara apática, descentrada i poc agressiva en atac, en defensa, pasiva, sense cap intensitat i en general amb poca concentració.

L’inici del partit ja preveia que l’equip «no hi era». Un 0-11 de sortida ens obligaba a anar darrera en el marcador tot el partit, fins i tot amb desavantatges propers als 20 punts.

Qualsevol intent de canvi de curs era inútil ja que l’equip incomprensiblement no reaccionava i presentava uns percentatges de tir molt pobres agermanats amb una desidia defensiva preocupant.

Amb tot, al darrer quart, amb unes quantes accions més de cor que de cap, entràrem als darrers minuts fins i tot amb opcions de guanyar el partit, però com es preveia l’equip no estaba preparat mentalment i al final el Bàsquet Pla fou just guanyador, donant una imatge molt mès real del seu potencial que al partit anterior de copa.

En resum, lliçó per aprendre, no es pot tornar a repetir, i allò més positiu és que encara es pot millorar molt.

BAHÍA SAN AGUSTÍN (10+13+16+15): C.SIMÓN (6), E.MARQUÉS (10), M.MONTOYA (12), L.MIRA (4), M.JIMÉNEZ (7), A.ALBERT (0), C.MONTOYA (9), J.ADROVER (2), R.RAMOS (2), M.ALZAMORA (2).

MARRATXÍ BÁSQUET PLA (17+21+11+15): M.CASTRO (12), N.GRANADOS (4), E.COLOM (1), SUREDA (6), ROCA (7), I.REUS (19), C.SABATER (4), R.MUNAR (3), GARCÍA (2), A.AGUARELES (6), COLL (0).