Crònica de la setmana 13/11/2010

15 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

MINI MASCULÍ: BONS ACABATS 80 – SA POBLA 25

MINI MASCULÍ: BONS ACABATS 65 – MANACOR 78

MINI FEMENÍ 2000: JOAN CAPÓ 19 – CIDE 79

INFANTIL MASCULÍ: BONS ACABATS 65 – LLUCMAJOR 38

MINI MASCULÍ: BONS ACABATS 80 – SA POBLA 25

Partit sense molta historia. Varem guanyar a un rival que sortia un poc dormit, però noltros varem sortir molt ficats al partit i dominarem els 3 primers quarts de manera aplastant, 46-2 al descans. La defensa era bastant bona i corríem amb molta facilitat.

A partir del descans els contraris es posaren les piles però noltros seguirem fent ses coses be a pesar de que ens va costar un poc mes atacar. El parcial va ser de 34-23.

S’ha de dir que tots els jugadors varen fer valoració positiva i que 4 varen fer 10 o mes punts. En definitiva, partit complet i victòria còmoda.

MINI MASCULÍ: BONS ACABATS 65 – MANACOR 78

PARTIDAZO. No hi ha un altre qualificatiu per definir el partit. El Manacor, un equip que jugarà al grup especial va esser el millor rival possible per demostrar que noltros també podem. El partit fou molt disputat i es va jugar a un ritme vertiginós.

Els dos primers quarts varem sortir bastant ficats al partit, 10-8 i 8-6. Va esser al tercer quart on va començar el nostre petit calvari, al tercer i al quart quart tan sols férem 8 punts i els contraris 38. Ens va costar atacar, sobretot sortir de la pressió rival, ells en canvi trobaren moltes facilitats a la nostra defensa. Però tot s’arregla al quint quart amb un parcial de 28 a 7 gracies a l’augment de l’intensitat defensiva i a la clarividència en atac den Jaume i en Ferran, va esser un quart que ens va fer agafar coratge i va fer que sortíssim molt ficats al darrer quart. Però no varem poder acabar de endur-nos el partit i al final perdérem de 13.

A destacar:

– L’equip sencer va fer un gran desgast i varem lluitar de tu a tu i amb moltes ganes.

– El doble-doble den Jaume (11 punts i 15 rebots) i den Ferran (24 punts i 10 rebots), també el gran partit den Dani amb 12 punts.

A millorar:

– Les 46 pilotes perdudes per tan sols 12 de robades. Em de millorar en passes i en confiança a l’hora de pujar la pilota.

MINI FEMENÍ 2000: JOAN CAPÓ 19 – CIDE 79

L’equip de les més petites encara no aconseguit entrar en competició. Estam molt verdes en comparació a equips que al final jugaran la fase de categoria especial. Cal agafar cada partit d’aquesta fase com una lliçó i aprendre el màxim pels propers partits i, sobretot, per la propera competició a partir de l’any que ve.

En el partit les coses ja estaven decidides al primer quart amb un 2 a 25. A partir de després les visitants jugaren sols a passar i tallar sense botar la pilota i això va permetre que la diferència en el joc no tant abismal.

Com a lectura positiva el bon partit de Maria Uguet amb 8 punts i 6 rebots i el debut de Maria Miquel com a nova jugadora de l’equip.

Jugaren: Caterina 4, Ana, Maria M., Carme 2, Míriam 2, Aina F. 1, Maria O. 2, Joana, Maria U. 8, i Aina G.

INFANTIL MASCULÍ: BONS ACABATS 65 – LLUCMAJOR 38

Victoria que deixa amb mal gust a tothom.

A la primera volta havíem guanyat amb facilitat i varem sortir molt relaxats al partit. No defensàvem be i atacàvem molt pitjor, amb molts de tirs precipitats. Mala primera part, la pitjor en lo que va de temporada, tot això va provocar que anesim al descans guanyant de 4 punts.

El segon temps va esser millor, cosa que per altra banda no era dificil i sobretot al tercer quart aconseguirem jugar millor i defensar millor. El global de la segona part fou de 43-20.

Poques coses positives es poden treure a nivell col·lectiu. A nivell individual si que hi ha coses a destacar, sobretot a partir del descans, tant en Miquel Villalonga, com en Jaume en Toni Antich i en Roberto varen jugar un bon partit amb 63, 25, 27 i 29 de valoració respectivament.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com