Partit no guanyat però sí ben lluitat

15 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Malgrat el resultat negatiu del partit jugat en el terreny de joc del Sant Josep B, hem de tornar a ressaltar l’esperit de lluita i compromís dels jugadors del nostre mini masculí B, així com del nostre cos tècnic, que té molt clara la filosofia del PLA com a club i que no és altre que la formació i educació dels jugadors més joves i no tant del resultat dels partits.

Des del començament, el Sant Josep B ha jugat amb una pressió molt agressiva que ha marcat el ritme del partit i que inicialment no ens ha permès trobar el lloc dins la pista, ni sortir amb la pilota controlada. A poc a poc però, i encara que sempre amb el resultat en contra, hem sortint del darrera amb més criteri, hem aguantat millor la lluita cos i cos i hem anat cercant la cistella contrària amb més decisió, jugant de tu a tu a un equip amb molts bons jugadors que utilitzen un sistema i una filosofia de joc molt marcada, molt diferent a la nostra i, perquè no dir-ho, no compartida al 100 % per a jugadors d’aquesta categoria.

D’aquests partits però, n’aprenem molt i n’aprenem tots; jugadors, tècnics, delegat i també familiars que assistim com a aficionats i que hem de seguir donant exemple de seny i esportivitat.

Enhorabona jugadors pel partit realitzat i ànims per a continuar aprenent dia a dia. Ens sentim satisfets pel vostre comportament i orgullosos de pertànyer a un CLUB i  a una ESCOLA ESPORTIVA com la del PLA. Força Pla.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com