BSA 65 – Sant Josep C 49

16 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Primera victòria de la temporada pel Mini masculí C contra el seu homònim de Sant Josep, en un partit amb molts d’alts i baixos. Els dos primers quarts es varen dominar amb comoditat però en el tercer el Sant Josep es va imposar clarament i amb un contundent 4 a 22 aconseguí anar-se’n al descans amb 4 punts d’avantatge (26-30).

En el quart i el cinquè període l’equip va fer el seu millor joc i va tornar a agafar clars avantatges que es varen mantenir en el darrer quart en el que quasi  tots els jugadors varen poder participar.

Un bon partit de l’equip, excepte el tercer quart, que va tenir més encert que en el partit anterior però que va tornar a perdre massa pilotes, tot i que moltes d’elles intentant cercar al company millor situat, que és el que es pretén. Cal esmentar el fet de que l’anotació va estar repartida entre molts de jugadors, senyal que el joc d’equip va funcionar.

Destacar el debut del premini de primer any Pau Tendero que va estar a l’alçada del seus companys aconseguint anotar 4 punts.

Parcials: 12-8, 10-0, 4-22, 13-2, 13-4, 13-13

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com