TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 17.30 H.

18 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

14ªJORNADA. ARENAL – CE FERRERIES.
Important partit el de s’equip de 3ª aquest dissabte en es camp de l’Arenal un rival directe que te 1 punt mes que noltros 9 i será una bona prova per veure sa recuperació de s’equip després de la gran segona part contra el Collerense.
Ens trobarém a un equip local necessitat també de punts en que voldrán aprofitar es factor camp, cosa que també podrém jugar nosaltres ja que ells estarán mes presionats jugant a casa, per lo que si feim un bon partit en defensa sempre podrém aprofitar alguna jugada a la contra per marcar, poder puntuar en aquest camp seria un bon resultat que refermaria sa moral dels jugadors, que estarán amb ganes de fer un bon partit.
El Arenal sempre es un rival complicat dins el seu camp, en que han sumat la majoria dels punts que han aconseguit, un equip amb bastanta experiencia dins la 3ªdivisió i que mai es pot donar per vençut ja que han remuntat anys están en situacions molt pitjors.
Per aquest partit tidrém sa baixa de n’Hector es golejador del darrer partit ja que va ser expulsat.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com