Jornada de trot. Premi Nahuel-Porto Pi Centro Comercial

21 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Neu de Font guanya el Premi Nahuel-Porto Pi Centro Comercial, però queda lluny del rècord

Carles Cruellas guanya el Torneig Club d’Amateurs i Propietaris i Francisca Andreu s’emporta el Premi Clausura

Neu de Font, menat per Guillem Andreu, ha guanyat el Premi Nahuel-Porto Pi Centro Comercial amb un temps d’1’19”5. Aquesta era la cursa estel·lar de la jornada i estava dotada amb 4.000 euros. El registre rècord d’1’17”2 que convidava a guanyar una prima d’altres 1.000 euros no ha estat batut. La carrera, de 3.100 metres, patrocinada per Porto Pi Centre Comercial i el promotor Antonio Serapio, amb la col·laboració de Chocolat-Factory i Restaurant ses Torres tenia 13 inscrits i estava reservada a cavalls nacionals de 4 i més anys. En segon lloc ha creuat la meta Omni Maker SB menat per Joan A. Riera, amb un temps d’1’19’7 i la tercera posició l’ha ocupat el gran favorit Shakir Star conduït per Miquel A. Binimelis amb un registre d’1’19”8. La pista mullada per la pluja intermitent caiguda durant la tarda no ha afavorit una major velocitat a la cursa, que ha estat seguida per nombrós públic.

A la carrera novena, el Premi Clausura Torneig Club d’Amateurs i Propietaris, ha vençut Magistral, amb Francisca Andreu a les regnes. El torneig ha estat guanyat per Carles Cruellas. Pel que fa al Premi Gabriel Mora, la quarta carrera de la reunió, el guanyador ha estat Nus Corredo pilotat per Guillem Andreu.

no se han encontrado imágenes

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com