La Delegació de la Presidència per l’Esport entrega una placa al periodista Tomeu Garcías en motiu de la seva jubilació i en reconeixement a la seva activitat professional

21 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Otros Deportes

El delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, ha entregat avui al periodista Tomeu Garcías una placa en motiu de la seva jubilació i en reconeixement a la seva activitat professional.  Garcías ha treballat a IB3 Televisió i es columnista de Diario de Mallorca. La seva feina, que ha desenvolupat en el transcurs de més de 40 anys, ha significat un suport continuat a l’activitat esportiva. La placa s’ha lliurat en el transcurs del partit de futbol Constància-Manacor, celebrat a Inca.   Tomeu Garcías ha estat un dels grans difusors del bàsquet a Illes Balears. Va ser també un dels primers organitzadors que varen impulsar els campus de bàsquet de Mallorca, juntament amb l’ex-seleccionador i amic personal  Antonio Díaz Miguel.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com