Menorca Bàsquet: desplaçament afició a Vitòria

22 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Darreres places per a Vitòria

El Menorca Bàsquet, Air Europa i Viatges Magon venen les darreres places per acompanyar l’equip a Vitòria, on diumenge jugarà a la pista del líder, el Caja Laboral. Queden unes 20 places disponibles, a partir de 158 euros.

El pla de viatge s’inicia dissabte, dia 27 de novembre, amb la sortida del vol directe a Vitòria-Gasteiz a les 11:10. L’expedició arribarà a la capital d’Álava al voltant de les 12:40. Mentre l’equip té previst fer un entrenament a mitjan capvespre, els acompanyants podran conèixer l’atractiva ciutat basca.

Diumenge, l’espectacular Pavelló Fernando Buesa Arena acollirà el partit entre el líder de l’ACB, el Caja Laboral de Dusko Ivanovic, i el Menorca Bàsquet, corresponent a la jornada 9 del calendari. El partit començarà a les 12:30.

La tornada de l’expedició es farà via Bilbao, a les 17:30, després del partit, directament a l’Aeroport de Menorca.

Viatja amb l’expedició oficial, dóna tot el teu suport a l’equip de Paco Olmos i coneix la ciutat de Vitòria-Gasteiz, en la tercera sortida especial que el club i les empreses associades han organitzat per aquesta setmana, a través del programa “Menorca viatja”.

El paquet disponible a totes les oficines de Viatges Magon inclou l’avió (122 places) d’Air Europa, hotel de 4 estrelles, entrades pel partit i l’assegurança del viatja. A partir de 158 euros preu per a abonats i residents balears. El preu per al·lots (2-12 anys) és de 138 euros, compartint habitació amb dos adults.

Últimas plazas para viajar a Vitoria-Gasteiz

El Menorca Bàsquet, Air Europa y Viatges Magon tienen a la venta las últimas plazas para acompañar al equipo a Vitoria-Gasteiz, donde el domingo el equipo de Paco Olmos jugará en la pista del líder de la ACB, el Caja Laboral de Dusko Ivanovic. Quedan una 20 de plazas disponibles, a partir de 158 euros.

El plan de viaje se inicia el sábado, día 27 de noviembre, con la salida del vuelo directo a Vitoria-Gasteiz a las 11:10. La expedición llegará a la capital de Álava en torno a las 12:40. Mientras el equipo tiene previsto realizar un entrenamiento a media tarde, los acompañantes podrán conocer la atractiva ciudad vasca.

El domingo, el espectacular Pabellón Fernando Buesa Arena acogerá el partido entre el líder de la ACB, el Caja Laboral de Dusko Ivanovic, y el Menorca Bàsquet, correspondiente a la jornada 9 del calendario. El partido comenzará a las 12:30.

La vuelta de la expedición se hará vía Bilbao, a las 17:30, después del partido, directamente al Aeropuerto de Menorca.

Viaja con la expedición oficial, da todo tu apoyo al equipo de Paco Olmos y conoce la ciudad de Vitoria-Gasteiz, en la tercera salida especial que el club y las empresas asociadas han organizado para esta semana, a través del programa «Menorca viaja».

El paquete disponible en todas las oficinas de Viatges Magon incluye el avión (122 plazas) de Air Europa, hotel de 4 estrellas, entradas para el partido y el seguro del viaje. A partir de 158 euros, precio para abonados y residentes baleares. El precio para niños (2-12 años) es de 138 euros, compartiendo habitación con dos adultos.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com