CURSA ATLÈTICA SON VALLS 2010 (21.11.10)

23 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

EL MAL TEMPS NO ATURA ALS ATLETES, 152 CLASSIFICATS A META

El club Joan Capó, organitzador novament de les carreres.

Ens hauria agradat més trobar un dia tranquil de tardor, però no fou així. Tot l´horabaixa varen tenir xubascos intermitents. Molts dels atletes acabaren xops. Però això no aturà la participació de 152 entussiastes atletes (la millor marca des de l´any 1998 i la 5ª de la història.

Té molt de mèrit la gent del barri que es capaç d´engrescar-se amb aquesta prova i té molt de mèrit que la gent dini a l´atropellada i es planti al llogueret de Son Valls un diumenge horabaixa plujós.

Classificacions 23a Cursa Son Valls ’10 (81)

Les claus de l´augment de la participació , a part dels habituals amb el Joan Capó al front (45 atletes), la trobam en la “ressurrecció” dels clubs d´atletisme de les localitats veïnes de Porreres i Campos, després de romandre “endormissats”  bastants d´anys, i també la gran acceptació dels felanitxers a les proves de sèniors i veterans, amb el Club Triatló Portocolom al cap davant (10).

Aquí trobareu unes fotografies de la jornada en la que s´aprecia clarament l´horabaixa gris que patirem.

no se han encontrado imágenes

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com