ESPORTS 85, NOVA EMPRESA PATROCINADORA DE L’AGEPIB

24 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes

El 17 de novembre va tenir lloc la signatura del Conveni de Patrocini de ESPORTS 85 i l’AGEPIB per part del senyor José Luis Muñoz, com a Gerent-administrador de ESPORTS 85 i el senyor José Luis Berbel, com a president de l’AGEPIB.

ESPORTS 85 es una empresa líder a la nostra comunitat en el sector de serveis esportius integrals, tant en el que fa referència a personal tècnic, monitors i directors de temps lliure, socorristes, etc… així com a la gestió de instal•lacions esportives, organització d’activitats esportives i recreatives, a més de ser una empresa capdavantera en accions de formació de diferents tècnics i especialistes dins l’àmbit de l’activitat fisica i l’esport.

A més presenta una destacada experiència , i bon servei, en tot tipus d’activitats relacionades amb el medi natural, tant dins l’àmbit escolar com el turístic o recreatiu.

Pep Lluís Berbel, president d’Agepib amb José Luis Muñoz, gerent d’Esports 85.

Dins l’objectiu de l’AGEPIB a proporcionar la millor informació en els seus associats per tal de millorar els aspectes de la gestió esportiva, tant dins l’àmbit dels serveis públics com a privats es podrà traslladar informació de tots els serveis i activitats que ESPORTS 85 posi a disposició de la societat balear.

Considerem que ambdues entitats podran sortir reforçades amb aquesta col·laboració que, sense cap dubte, redundarà en una millora de la qualitat de la gestió dels membres de l’AGEPIB i la societat balear, en general.

A la nova pagina web de l’AGEPIB hi podreu trobar tota la informació i referències d’ESPORTS 85, com a nova empresa col·laboradora de la Nostra Associació.

Visiteu a pàgina web www.esports85.com

www.agepib.es

Facebook Agepib

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com