La Delegació de la Presidència per l’Esport presenta la II Jornada Solidària d’Arts Marcials

24 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

El  delegat  de la Presidència per a l’Esport, Diego González, ha presentat avui  la II Jornada Solidària d’Arts Marcials a la sala de premsa del Palma Arena.  L’acte es celebrarà al poliesportiu Palma Arena el proper diumenge, a partir de les 10.00 hores i fins a les 14.00 hores. La quota d’inscripció serà  de  3  euros  per  assistent  i  10 euros per club o associació i els beneficis es destinaran a la ONG Aikido por la paz.

A la presentació també han estat presents el director Insular d’Esports del Consell  de  Mallorca;  Paco Blasco; el president de la Federació Balear de Judo;  Miquel  Àngel  Bisquerra; el president de la Federació de Taekwondo; Antoni Navas i el president de la ONG Aikido por la paz; Francesc Albertí.
La  iniciativa  està  organitzada  per  la  Federació  de  Judo y DD.AA, la Federació  de  Taekwondo,  la  Federació  de  Karate  y la Federació Balear d’esports  per  a persones amb discapacitat i la participació està oberta a qualsevol club de Balears d’alguna d’aquestes modalitats. A més, els nins i nines  podran  gaudir  de les exhibicions d’aquestes disciplines. Es preveu que  cada  any  la  recaptació  de  la  jornada vagi per a una organització benèfica  diferent.  Enguany,  el  projecte  amb  què  es  comprometran els esportistes  és  la millora de l’escola infantil San Francisco Javier, a la República del Congo.
En  la  modalitat  de  Judo  es realitzarà un Festival Infantil, un Control Escolar  dirigit  a  les  categories  Sub’15 i Sub’17 i la I Sessió de Judo Femení.  També  es  duran  a  terme altres activitats participatives com el campionat de Taekwondo i una competició de Karate.
Els participants podran assistir a demostracions d’Aikido, Kendo, Jiu Jitsui   Defensa   Personal.  A  més,  els  assistents  de  la  jornada  tindranl’oportunitat  de conèixer el Gran Mestre Shu Taira, un dels més importants del  país.  Entrenador, àrbitre i professor numerari de judo peu de terra i de katana, ostenta el CN 9è Dan.

Entitats públiques i privades s’han afegit a la causa. Els diners recaptats per  a  l’escola  infantil  San  Francisco  Javier -que acollirà 300 nins inines-  es  destinaran  a  la  tanca del recinte escolar, la construcció de lavabos,  la  compra de mobiliari i material escolar i la potabilització de l’aigua.  L’esdeveniment  compta  amb el suport del Consell de Mallorca, el Govern Balear, Aikido per la pau i el programa Suma valors.
Enguany les novetats són les modalitats de Karate i Taekwondo, que no varen estar presents a la I Jornada, que es va centrar en les activitats de Judo.La primera edició es va realitzar el 19 de desembre de 2009 al Poliesportiu Municipal  de Calvià i va congregar unes 600 persones. L’acte va aconseguir una recaptació de 4.000 euros, que es van destinar a l’Associació Espanyola contra el Càncer de les Illes Balears.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com