Balears acollirà la pròxima reunió de la Conferència Interterritorial d’Esports

27 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Presentaciones, Seguimiento

Balears acollirà la pròxima reunió de la Conferència Interterritorial d’Esports,  així  ha  decidit  avui  en la reunió d’aquest organisme que ha tingut  lloc aquests dies a  la ciutat de Cartagena, Murcia  i en la que hi ha participat el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González..

Els  principals temes que s’han tractat a la Conferència son de vital importància  per l’esport a nivell estatal i, entre d’altres s’ha analitzat la  situació actual dels processos d’integració que estan realitzant de les federacions  poliesportives  de  persones  amb  discapacitat  dins  de  les federacions  antiesportives,  uns  processos  que a les Illes Balears estan molt avançats

Dins  de  la  Conferència també s’han tractar en profunditat diverses accions  dintre  de l’àmbit de l’Esport en Edat Escolar; la situació actual de  la  regulació  professional  de  l’Esport i s’ha exposat un conveni amb Ministeri  d’Educació  dins  de l’àmbit del Programa Universitari de Campus d’Excel·lència Internacional.

La  Conferència,  que  ha estat presidida pel secretari d’Estat per a l’Esport,  Jaime  Lissavetzky,  es  va  crear a finals de 2008 com òrgan de coordinació  de  l’esport  espanyol.  Les  reunions  son  semestrals  i  es realitzen de comú acord una vegada en cada Comunitat Autònoma

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com