Emilio Nsue entrega premios Jocs Escolars

27 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Otros Deportes

Més de 400 nins i nines a la jornada inaugural dels Jocs Esportius Escolars 2010/11

Fins a 24 equips de diferents esports han pres part de les diferents competicions que s’han duit a terme a Sant Ferran

La consellera d’Esports, Joventut i Igualtat, Josefina Ramis, juntament amb el director insular d’Esports, Paco Blasco, han inaugurat aquest matí els Jocs Esportius Escolars, que ha reunit més de 400 nins de les diferents comarques de Mallorca al poliesportiu de Sant Ferran. En total, 24 equips de futbol sala, bàsquet i volei (de les categories d’iniciació, benjamins i alevins) han disputat els diferents torneigs amb els que s’ha donat el sus als Jocs Esportius Escolars 2010-2011.

Els participants en aquesta jornada han estat acompanyats també per jugadors de diferents equips d’èlit de les seves respectives modalitats esportives que els han fet el lliurament dels trofeus i han compartit una estona amb ells. Així, Emilio Nsue del Reial Mallorca, Cati Pol i Silvia López de l’Oxidoc Palma, Aurora Serra i Magdalena Coll del Sóller Bon dia! Kane, Diop i Xavi Valle del Bàsquet Mallorca o Germail Cao del Palma Volei, han assistit a la jornada i han estat els encarregats de lliurar els premis als equips amb millor fair play de les diferents categories que han participat en la competició.

A més de les diferents competicions, els nins i nines que han assistit a aquesta diada han pogut realitzar altres activitats, com ara tennis, tennis taula, patinatge o tir de fona, entre d’altres.

Amb aquesta jornada inaugural han començat oficialment els Jocs Esportius Escolars, un programa de la direcció insular d’Esports, adreçat a tots els nins i nines en edat escolar de Mallorca que vulguin fer activitats esportives. L’objectiu dels Jocs Esportius Escolars és oferir als nins i nines de Mallorca un ventall d’activitats esportives el més variat i ampli possible amb la intenció que puguin conèixer el màxim de modalitats esportives.

El programa s’estructura entorn a les diades comarcals dels esports més demandats (futbol sala, bàsquet, volei, etc), i es completa amb diades recreatives i de promoció d’altres modalitats esportives menys conegudes, a més d’altres programes puntuals com els jocs populars, les jornades d’esport platja o les de psicomotricitat per als més petits. Enguany està prevista la participació de prop de 10.000 nins i nines.

no se han encontrado imágenes

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com