La Fundació Illesport signa un conveni de patrocini amb l’esquiadora Úrsula Pueyo

3 diciembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Juegos Paralímpicos, Otros Deportes, otros deportes minoritarios

La Fundació Illesport signa un conveni de patrocini d’esportistes individuals amb l’esquiadora Úrsula Pueyo per un import de 19.000 euros

El Delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, ha signat avui un conveni de patrocini d’esportistes individuals destacats amb l’esquiadora paralímpica Úrsula Pueyo per un import de 19.000 €.

La Fundació Illesport, patrocina mitjançant aquests conveni els esportistes balears   més   destacats   que   a   l’actualitat   competeixen  a escala internacional, assolint d’aquesta manera a la societat un efecte beneficiós per a la promoció de la imatge esportiva de les Illes Balears

El  delegat  ha  destacat l’esforç que “realitzen totes les persones de les Illes  Balears,  ja que amb el doblers de tots, i en pro d’una bona gestió, en  moments  com  aquests es poden realitzar aquests convenis de patrocini. Uns   convenis   que  exigeixen  una  contraprestació:  mostrar-te com  a esportista  i que els teus èxits mostrin els teus valors”.

Adjuntem currículum de l’ esportista.

Úrsula Pueyo Marimón. Esquiadora paralímpica. La temporada 2009, aconseguí quatre medalles –tres de plata i una de bronze– en la I Copa Paralímpica del Món (hivern) (Solleftea, Suècia). Va prendre part en els Campionats del Món d’Esquí per a discapacitats (2010), durant els quals fou l’abanderada de l’equip paralímpic espanyol.   El passat cap de setmana l’esportista balear   va   fer   medalla de plata a la prova d’esquí alpí de Landgraaf (Holanda), preparatori del Campionat del Món de Sestriere.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com