Presentació Escola de Bàsquet Felanitx

8 diciembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto, Otros Deportes

DSC07369El passat diumenge dia 28 de desembre es va dur a terme la presentació de tots els equips de l’Escola de Bàsquet de Felanitx.

Aquest curs 2010 – 2011 tenim un total de 5 equips:

– Iniciació Joan Capó

– Iniciació Sant Alfons

– Benjamí Joan Capó A

– Benjamí Sant Alfons

– Benjamí Joan Capó B

Aquest diumenge hi va haver la presentació dels jugadors i jugadores de l’escola de bàsquet.

Per aquesta temporada 2010 – 2011 tenim un total de 5 equips, formats per 63 jugadors i jugadores. Passam a presentar-vos aquests equips i els seus jugadors:

DSC07357

INICIACIÓ JOAN CAPÓ

Joan Mesquida Veny, Pere Joan Rodríguez Soler, Andreu Bover Lladó, Àngels Heredia Ferrà, Carmen Moriano García, Paula Hernández Sagrera, Bartomeu Miquel Rosselló, Andrea Peregrina García, Vladimiro Franko, Athenea Georgieva Martínez, Marc Hernández Sagrera, Gemma Maria Roig Bordoy, Caterina Moncadas Estarella i Albert Dzhumurat. Entrenadores: Maribel Obrador i Maria Talón.

DSC07359

INICIACIÓ SANT ALFONS:

Joan Talavante Olikver, Santiago Almodovar Fuster, Tomeu Mas, Aina Vicens Mora, Aina Fiol Garcies, Maria Villalonga Sunyer, Miquel Mateu Uguet Juan, Meritxell Ferreira Aguilera, Jaume Luengo Valens, Paula Fiol Carcies i Alberto Luengo Valens. Entrenadors: Sebastià Roig, Miquel Antich, Toni Maimó i Josep Nicolau

DSC07367

JOAN CAPÓ BENJAMÍ A

Apol·lònia Artigues Barceló, Joan Antoni Martorell Salvà, Marta Peregrina Garcia, Carlos Martínez Huertas, Paula Uguet Llaneras, Miquel Uguet Llaneras, Núria Garrido Adrover, Maria del Mar Lladó García, Pere Mesquida Veny, Maria Angels Barceló Julià, Victòria Vera Álvarez, Antoni Bennàsar Collado i Oleksandr Rusnak. Entrenadors: Joana Maria Vaquer i Cati López Gea.

DSC07365

BENJAMÍ SANT ALFONS:

Sebastià Antich Barceló, Lluis Serra Adrover, Dani Luque, Elisa Bernácer Aznar, César Jiménez Díaz, Joan Nicolau Binimelis, Miquel Àngel Amengual Artigues, Irene Herbón Nicolau i Jaume Bordoy Adrover. Entrenadors: Sebastià Roig, Miquel Antich, Toni Maimó i Josep Nicolau

DSC07362

JOAN CAPÓ BENJAMÍ B:

Nerea Adrover Bordoy, Maria García Luque, Núria Oliver Mesquida, Nerea Grimaldo Gallardo, Marta Maimó Guzman, Antònia Maria Nicolau Pizà, David Bernat Monserrat Holze, Pedro Durán Garcia, Maria Obrador Sans, Miquel Oliver Alcayhde, Rafel Joan Bover Lladó, Pere Mestre Adrover, Andreu Sierra Abenza, Francesc Xavier Valens Barceló i Bàrbara Ferrà Montero. Entrenadors: Joan Pons Adrover i Sebastià Barceló.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com