EL DERBI DEL PLA ACABA AMB UNA MANETA

13 diciembre 2010 | Por Redacción | Categoria: 2ª Regional, Fútbol

El Lloret demostrà la seva millor versió i goletjà al Maria per un contundent 0 a 5, en un derbi on els nostres varen ser superiors. Dels errors del passat s’aprèn, i aquetsa vegada l’equip sortí ben enxufat des del primer segon del partit, i prova d’això és que als pocs segons de partit arribava el 0 a 1 amb el gol d’en David Pérez “Rino”. Aquest gol inicial va deixar desconcertat al Maria, fet que ho aprofità el Lloret per marcar el 0 a 2, novament amb un gol d’en David Pérez. Encara no havien arribat molts dels aficionats al camp, i el Lloret ja guanyava 0 a 2. Tot i tenir el marcador desfavorable, poc a poc el Maria començà a crear perill i disposà d’algunes ocasions clares de gol, però entre els pals i les bones intervencions d’en Llorenç, impediren que el Maria pogués retallar distàncies al marcador. Tot i les arribades de perill del Maria, el Lloret seguí fent el seu partit i a la contra crea molt de perill, aconseguint el 0 a 3 i el 0 a 4 amb dos golassos d’en David Pérez. Amb aquest comode resultat, s’arribà al final del primer temps.
La segona part, el Lloret no va baixar el ritme i als primers minuts aconseguí fer el 0 a 5, amb el gol d’en Juanjo Ortiz. Aquest gol va tirar per enterra qualsevol esperança del conjunt local d’aconseguir una remuntada, i a partir d’aquí l’àrbitre va voler assumir el seu protagonisme i un diumenge més les decisions arbitrals varen destrossar al Lloret, que patí l’expulsió de 3 jugadors, el delegat i l’entrenador. Crida molt l’atenció que un equip que guanyava 0 a 5 acabi el partit amb 9 jugadors, sense entrenador ni delegat i pràcticament tot l’equip amb targeta groga. Aquestes decisions embrutaren l’excel·lent victòria que aconseguí el Lloret en un derbi que ja forma part de la història del Lloret.

uelloret

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com