EL FUTBOL BALEAR, CONTRA ELS MALTRACTADORS

15 diciembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Presentaciones

La Federació de Futbol i l’Institut de la Dona de les Illes Balears han fet entrega de 1.000 «petos» d’entrenament als equips de la Tercera Divisió Balear. Les peces duen el lema de la Campanya «TARGETA VERMELLA ALS MALTRACTADORS», que la FFIB suscriu com a col·laboradora i que cerca concienciar la societat balear contra la violència de gènere masclista.

En un acte celebrat a la Mutualitat de Futbolistes de la FFIB, el president Miquel Bestard, la consellera d’Afers Socials, Fina Santiago, i la presidenta de l’Institut Balear de la Dona, Lila Thomàs, han fet l’entrega simbòlica dels «petos» que duen l’eslogan i el logo de la Campanya.

Aquesta és una més d’una sèrie d’accions que la FFIB du a terme entre els federats per divulgar aquesta iniciativa contra els maltractadors. Les pròximes seran una demostració solidària amb la Campanya per part dels equips de Tercera que juguin el pròxim partit retransmès per IB3.

Aixímateix, en una de les jornades de Tercera Divisió, encara per determinar, tots els equips participants (20) duran els «petos» amb l’eslògan abans de començar els partits.

La FFIB també s’ha compromès a realitzar altres accions en els terrenys de joc per implicar els jugadors de futbol en aquesta iniciativa solidària. Així, tots els equips de Tercera Divisió faran un acte simultani d’adhesió a la Campanya al començament dels partits d’una jornada de competició. També s’han previst accions per al primer partit que televisi IB3.

Durant l’acte, el president Bestard ha destacat la voluntat de la Federació de participar, des de sempre, en totes les iniciatives que van contra la violència i, amb més motiu, contra la violència de gènere. La consellera Santiago ha agraït la col·laboració de la FFIB com a representant del col·lectiu de futbolistes. La presidenta de l’IBD, Lila Thomàs, ha explicat les accions que se duran a terme en els camps de futbol de les Balears, en solidaritat amb la Campanya «Tarjeta Roja al Maltratador», que s’està extenent per tot Espanya.

no se han encontrado imágenes

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com