Carol Casasnovas, l’Hostal Nadal i l’Estel Nou atletisme, els millors esportistes de 2010

17 diciembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

La cislita Carol Casasnovas, l’equip de Primera Autonòmica de bàsquet de l’Hostal Nadal i l’equip d’atletisme del taller ocupacional Estel Nou han estat els premiats en l’edició d’enguany de la Nit de l’Esport.

Ahir a la nit, en un acte organitzat a Sa Botigueta, reberen els guardons corresponents als millors esportistes de l’any que està a punt d’acabar.

En aquest acte també es va homenatjar la figura de l’atleta Tòfol Castanyer, que enguany s’ha proclamat Campió del Món d’Atletisme de Muntanya.

Segons va explicar el batle, Josep Lluís Colom, el Consell Municipal d’Esports havia decidit que Castanyer fos el protagonista de l’acte, lliurant ell mateix els guardons corresponents a totes les categories. Així mateix, el batle li va lliurar un obsequi de part de l’Ajuntament.

Durant l’acte, l’Ajuntament també va homenatjar les figures d’Alfonts ‘Tito’ Tovar, que enguany s’ha retirat després de vint temporades en actiu, l’Esport Escolar de Sóller pels 25 anys consecutius fomentant l’esport entre els joves, i el Club Nàutic de Sóller per totes les activitats que organitza durant l’any.

J.V.

saveu

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com