Resum de les curses més importants a Son Pardo.

20 diciembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Omar de Font guanya clarament el Criterium dels 5 Anys-La Caixa i Sybila de Kor el Premi Clausura II Circuït dels 4 anys

La carrera del Campionat de Trot Muntat és per a Lys de Vrie i la d’Aprenents per a Llum de Kor

Omar de Font, menat i entrenat per Antoni Frontera, ha guanyat amb claredat el Criterium dels 5 anys-La Caixa, amb un registre d’1’18”2. El cavall de la Quadra Trot des Trenc, ha estat seguit per OH Tap in HM, pilotat per Miquel Mestre (1’18”6) i en tercer lloc ha quedat Oliver CG amb Joan Bauzà B (1’18”9).

La quinta carrera de la tarda, el Premi Clausura II Circuit dels 4 anys, la més ben dotada amb 6.000 euros en premis, ha estat per a Sybila de Kor amb Joan Antoni Riera, amb un temps d’1’16”4, dues dècimes per sobre de Siurell, amb Antoni Frontera, i Shakir Star amb Miquel A. Binimelis, ambdós amb una marca d’1’16”6.

La cursa del Campionat de Balears de Trot Muntat, ha estat Lys de Vrie amb P. Sebastià, amb un temps d’1’17”2, seguit de Mikado d’Echal, menat per Marga Servera (1’18”6) i Prospere d’Isques pilotat pel campió europeu, Francesc Bennàsar (1’19”8).

La reunió d’avui horabaixa presentava un programa prou atractiu per la importància de les curses dels diferents campionats de Balears. A la sisena carrera, pel Campionat de Balears d’Amateurs, Sam G s’ha fet amb la primera posició. Conduït per P. Estelrich ha creuat la línia de meta amb un temps d’1’19”4, per danvat de Nit Bona (1’19”4) de G. Busquest, i de Saura (1’19”8) amb B. Jaume.

Per altra banda, Tinita Pocoví, menant Llum de Kor, amb 1’18”0, ha vençut a la setena carrera pel Campionat de Balears d’Aprenents. L’egua de la Quadra de Can Pou ha quedat per davant de Naos de l’Ecusson de la Quadra Ladil, a les regnes de Francesc Bennàsar (1’18”4). La tercera posició ha estat per Kid Beauty (1’18”8”.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com