EL LLORET FITXA GOL AL MERCAT HIVERNAL

21 diciembre 2010 | Por Redacción | Categoria: 2ª Regional, Fútbol

Aquesta setmana la secretaria tècnica de la U.E.Lloret ha formalitzat el fitxatge de Pau Daviu Oliver. Davanter amb molta experiència, molt bona tècnica i olfacte golejador. Format al futbol base de la Salle, posteriorment va fitxar pel Binissalem, on va arribar a disputar unes 4 temporades a Tercera Divisió. Aquestes darreres temporades les ha disputat amb el Alaró en la categoria de Preferent.
Pau Daviu ja disposa de la fitxa federativa, de manera que si el Mister ho creu oportú podria debutar avui, en el darrer partit de l’any davant el F.B.Santanyi.
Des d’aquí li donem la nostra benvinguda, i li desitgem molta sort.

uellore

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com