La delegació de la Presidència per a l’Esport ret homenatge a Enric Ferrer i Esther Morales pels seus triomfs esportius

22 diciembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes

El gerent de la Fundació Illesport, Joan Pericàs, ha felicitat avui als esportistes Enric Ferrer i a Esther Morales pels seus recents triomfs i els ha entregat un present en reconeixement a la seva trajectòria esportiva.

El gerent ha assenyalat als dos esportistes com “un exemple a seguir” pels aficionats a l’esport i per les bases i els ha encoratjat a seguir entrenant i a donar el millor a properes competicions. A  més,  ha  agraït  l'esforç que realitzen  per  “compaginar  l’activitat esportiva  amb  els  estudis,  treballs  i responsabilitats familiars”.
Adjuntem currículum dels esportistes:

Enric Ferrer Castelló (Palma 1992) Pilot de motociclisme. Practica aquesta disciplina des dels quatre anys. Des de 2002, pren part en el campionat de Balears (supermotard 65 cc.), en el qual va obtenir un 3er i un 5è lloc. El 2003 disputà el campionat de balears en la modalitat de motocross (85 cc.), assolint un 6è lloc final i un 2n lloc en el de Balears de supermotard 85 cc. El 2004 féu el campionat de Balears en la categoria de crosscountry de 85 cc i el 2005, participà en el de minimotos, obtenint dos 3rs llocs, respectivament. Serà en aquest últim any en el qual pren part en el de Balears en la modalitat de 80 cc. Pren part en el campionat d’Andalucia de la mateixa modalitat. En el decurs de 2006 a 2008, pren part en les categories de 80 i 125 cc. en diverses proves dels camponats de Balears, Catalunya, la Challenge RACC, per finalment fer el salt a 600 series en el campionat del Mediterrani, obtenint un primer lloc en una de les proves disputades. Aquell mateix any, passa a formar part del CTEIB de Motociclisme. Serà en el 2009 on pren part en el campionat d’Espanya de velocitat Supersport copa privats, en el qual farà el millor resultat estatal, amb una merescuda sisena plaça. En el 2010, i fent part del CTEIB de Motociclisme, participa en el campionat d’Espanya d’STOCK 1000, assolint el campionat d’Europa júnior de dita modalitat (octubre).

Esther Morales Fernández (Barcelona 1985) Nedadora (natació per a discapacitats, S10). Integrant del CTEIB de Natació per a discapacitats. Pren part en campionats europeus des de 1999. Va prendre part en els JJ Paralímpics (Pequín 2008) on va aconseguir una medalla de bronze en 100 m. esquena. En la seva carrera esportives més recent, destaquen els següents resultats: 5a en 50 m. lliures, i 4a en 100 m. esquena, en el Campionat del món (Durban, 2006), or en 50 m. lliures, or en  100 m. lliures i or en 100 m. esquena (rècord Europa), en el Campionat d’Europa (Reijkavik 2009), plata en 100 m. lliures i bronze en 100 esquena (piscina curta) en el Campionat del món (Rio, 2009). En el passats Campionat del món (Eindhoven, 2010), assolí una 5a plaça en 100 m. lliures.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com