TRES JUGADORES DEL ZONA 5 AMB LA SELECCIÓ DE MALLORCA MINI

29 diciembre 2010 | Por Editor | Categoria: Baloncesto

La gran temporada dels equips del Zona 5 a la categoria Mini no ha passat desapercebuda per a la Federació balear. Després d’aconseguir que els dos equips Mini del Zona 5 acabessin la fase de promoció en llocs de classificació pel Grup Especial, ara arriba aquest reconeixement a les jugadores per la seva bona feina. Antònia Martí, Maria Llull i Maria Antònia Febrer han estat les jugadores seleccionades per disputar amb la selecció de Mallorca el Trofeu de Reis que tindrà lloc a Lluchmajor, els propers dies 8 i 9 de gener del nou any. Al Trofeu de Reis, que l’any passat va ser organitzat, precisament, a Manacor pel Zona 5 i la Federació, participen seleccions de Mallorca, Menorca i Eivissa, tan en femení com en masculí i que suposa una gran experiència per aquestes joves jugadores. Cal destacar la presència de Maria Antònia Febrer, jugadora de primer any, que malgrat el seu desavantatge físic ha aconseguit destacar gràcies al seu bon joc. D’aquestes convocatòries sortirà la Selecció Balear que anirà a competir pel campionat d’Espanya.

MOLTS D’ANYS A TOTES I A TOTS

TEMPS DE NADAL… TEMPS DE SELECCIONS

I MÉS JUGADORES PROVINENTS DEL ZONA 5 AMB LA SELECCIÓ BALEAR CADET

Les jugadores formades al CB Zona 5 que actualment es troben al Centre de Tecnificació Esportiva de les illes Balears també es troben en un bon moment. Àgueda Trujillo repeteix convocatòria per al campionat d’Espanya  amb la Selecció de Balears. Per la seva banda, Lluïsa Oliver i Aina Barceló seran les primeres suplents de la selecció en cas que s’hagin de menester més jugadores.

Comentarios cerrados