Mallorca ja trota per Europa amb el programa de carreres PHH que s’ha estrenat amb èxit avui a Son Pardo

5 enero 2011 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Otros Deportes, Trote, Volley

Shakir Star, menat per Miquel A. Binimelis,  guanya  el Critèrium de Velocitat, una de les carreres més atractives de la jornada

Aquesta tarda s’ha estrenat amb un notable èxit de participació d’apostes externes el programa de carreres PHH a Mallorca, amb 12 jornades previstes per al 2011. Es tracta d’una primera jornada de sis curses, de les quals ha destacat el Critèrium de Velocitat, reservat a exemplars nacionals de tres i més anys, sobre una distància de 1.650 metres i amb 16 participants. Els operadors telemàtics d’apostes externes encapçalats per PMU havien sumat 1,2 milions d’euros en les tres primeres curses d’avui, a manca de comptabilitzar la resta de carreres.

Shakir Star, de la Quadra A. Binimelis G., menat por Miquel A. Binimelis, ha guanyat el Criterium de Velocitat (tercera carrera) amb un registre d’1’13”9, per davant de Magistral, amb Antoni Valls (1’14”0) i de OH Deco SB de M. Riera B (1’14”2). L’estrena del programa PHH ha estat protagonitzat pel joquei Antoni Frontera amb dues victòries clares en els dos primers premis de la tarda, el Premi Jaleo Piroska i el Premi Coolman, amb Uncle Yim (1’15”9) i Kent Barbes (1’16”1) respectivament. El repartiment total en premis ha estat de 30.000 euros, 5.000 per cursa als primers classificats.

El programa de curses PHH té 12 jornades reservades a Son Pardo (quatre en el més de gener, tres en el febrer, una en el març i una en el maig, una a l’octubre, una en el novembre i una el desembre), totes elles obertes a vuit operadors d’apostes encapçalades per la PMU, per la qual cosa és permès apostar a les curses de Mallorca per via telemàtica. A més, el canal Equidia (amb 10 milions d’abonats) s’encarrega de retransmetre en directe les curses PHH de Son Pardo a 45 països. Tot això suposa un gran repte per a l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM) i per a la Federació Balear de Trot (FBT) que han fet una aposta decidia per internacionalitzar les carreres de trot de Mallorca i aconseguir una línia de autofinançament per a l’esport nacional.

Per a la resta de resultats de les curses consultar la pàgina web www.hipodromsonpardo.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com