Torneig de Reis de Mini-Bàsquet

8 enero 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Demà dissabte dia 8 i diumenge dia 9 es durà a terme el tradicional torneig de reis de mini-bàsquet que organitza la Federació de Bàsquet de les Illes Balears. S’han escollit als millors de cada illa i s’han format les seleccions per illes, dues de Mallorca, una de Menorca i una d’Eivissa. Tant de nins com de nines.

D’aquest torneig els seleccionadors balears escolliran a 12 nins i 12 nines que seran els qui representaran a les Illes Balears al proper Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques.

Enguany i de manera pionera el Club Bàsquet Pla té l’orgull de poder aportar a 4 jugadors, 2 nins i 2 nines. Els nins són en Marc Moranta i en Marc Aguiló del mini masculí d’en Toni i en Maties i les nines són les germanes Lorena i Andrea Canyellas del mini femení de na Rosa.

Enhorabona a tots ells i elles per la feina feta fins avui i molta de sort pel torneig!

Vos adjuntam el cartell de torneig per si voleu passar per Llucmajor i donar-los suport!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com