Menorca Bàsquet: 150 partits a l’ACB!

10 enero 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

El Menorca Bàsquet està d’aniversari. El partit contra el Bizkaia Bilbao Basket, de la jornada 16, serà el compromís número 150 a la Lliga ACB en les 5 temporades, en dues etapes, del club balear a la màxima competició estatal.

El penúltim partit de la primera volta de la temporada 2010/11 coincideix amb el partit número 150 del Menorca Bàsquet a la millor lliga d’Europa. El Bizkaia Bilbao Basket, que cerca classificar-se per l’edició de la Copa del Rey de Madrid, serà el rival de l’equip de Paco Olmos, que vol trencar la ratxa de cinc derrotes.

El debut del Menorca Bàsquet, aleshores Llanera Menorca i amb Curro Segura d’entrenador, a l’ACB es produeix un 15 d’octubre de 2010. L’escenari, el palau municipal d’esports San Pablo a Sevilla. El rival, per tant, el Caja San Fernando –ara Cajasol-. El resultat va ser de 106-102 per l’equip local, tot i l’exhibició des de la línia de 6.25 d’Alberto Miguel (7/10) i el doble-doble d’Andrej Stimac (17 punts i 11 rebots). L’encert del càntabre i l’aportació del croat no van poder amb l’actuació resolutiva, una més, de Lou Roe amb 33 punts, 9 rebots i 40 de valoració.

El partit número 50 coincideix amb la jornada 16 de l’exercici 2006/07. El ViveMenorca, ja amb Ricard Casas a la banqueta, perd al Pavelló de Bintalfa contra el Polaris World Murcia (79-84). L’ex-NBA Marcus Fizer (25 punts i 10 rebots) frenà circumstancialment l’escalada menorquina cap a la permanència, que tots dos equips segellarien curiosament a la darrera jornada a l’escenari peninsular.

El mateix rival protagonitzaria el compromís 75 del Menorca Bàsquet a l’ACB. Jornada 7 del curs 2007/08. I de nou es repetí el triomf ajustat del Polaris (71-68). La producció de Hunter-Kammerichs-Triguero va poder amb la tripleta Marinovic-Stojic-Shirley.

A la mateixa temporada, l’encara ViveMenorca celebra el partit número 100 a l’ACB. Amb la permanència virtualment a la butxaca, l’equip insular perd a la pista del Grupo Begar León (91-80), amb l’actual capità Urko Otegi i Nacho Yáñez a la plantilla dirigida per Gustavo Aranzana. Era un 27 d’abril de 2008.

Dels 149 partits anteriors, 48 han acabat amb victòria menorquina i en molts moments, imatges i sensacions retinguts a la memòria de l’afició de Bintalfa. Quasi 3 anys després, i amb una anada i tornada de la LEB, el Menorca Bàsquet arriba al partit número 150. L’equip de Paco Olmos, recuperades les millors sensacions a la Caja Màgica, vol certificar la capacitat competitiva amb la cinquena victòria de la temporada.

Menorca Bàsquet: ¡150 partidos en la ACB!

El Menorca Bàsquet está de cumpleaños. El partido contra el Bizkaia Bilbao Basket, de la jornada 16, será el compromiso número 150 en la Liga ACB en las 5 temporadas, en dos etapas, del club balear en la máxima competición estatal.

El penúltimo partido de la primera vuelta de la temporada 2010/11 coincide con el partido número 150 del Menorca Bàsquet en la mejor liga de Europa. El Bizkaia Bilbao Basket, que busca clasificarse para la edición de la Copa del Rey de Madrid, será el rival del equipo de Paco Olmos, que quiere romper la racha de cinco derrotas.

El debut del Menorca Bàsquet, entonces Llanera Menorca y con Curro Segura de entrenador, la ACB se produce un 15 de octubre de 2010. El escenario, el palacio municipal de deportes San Pablo en Sevilla. El rival, por lo tanto, el Caja San Fernando-ahora Cajasol-. El resultado fue de 106-102 para el equipo local, todo exhibición desde la línea de 6.25 de Alberto Miguel (7 / 10) y el doble-doble de Andrej Stimac (17 puntos y 11 rebotes). El acierto del cántabro aportación del croata no pudieron con la actuación resolutiva, una más, de Lou Roe con 33 puntos, 9 rebotes y 40 de valoración.

El partido número 50 coincide con la jornada 16 del ejercicio 2006/07. El ViveMenorca, ya con Ricard Casas en el banquillo, pierde el Pabellón de Bintalfa contra el Polaris World Murcia (79-84). El ex-NBA Marcus Fizer (25 puntos y 10 rebotes) frenó circunstancialmente la escalada menorquina hacia la permanencia, que ambos equipos sellaron curiosamente en la última jornada en el escenario peninsular.

El mismo rival protagonizaría el compromiso 75 del Menorca Bàsquet ACB. Jornada 7 del curso 2007/08. Y de nuevo se repitió el triunfo ajustado del Polaris (71-68). La producción de Hunter-Kammerichs-Triguero pudo con la tripleta Marinovic-Stojic-Shirley.

En la misma temporada, el todavía ViveMenorca celebra el partido número 100 ACB. Con la permanencia virtualmente en el bolsillo, el equipo insular pierde en la pista del Grupo Begar León (91-80), con el actual capitán Urko Otegi y Nacho Yáñez en la plantilla dirigida por Gustavo Aranzana. Era un 27 de abril de 2008.

De los 149 partidos anteriores, 48 han acabado en victoria menorquina y en muchos momentos, imágnes y sensaciones retenidos en la memoria de la afición de Bintalfa. Casi 3 años después, y con una ida y vuelta de la LEB, el Menorca Bàsquet llega al partido número 150. El equipo de Paco Olmos, recuperadas las mejores sensaciones en la Caja Mágica, quiere certificar la capacidad competitiva con la quinta victoria de la temporada.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com